22 Şubat 2012 Çarşamba

Yolculuk


Biryerden başka biryere giderken insan arkasında onu bekleyen bir başka insan bırakır genelde...giden için zordur gitmek belki ama gitmek bir seçimdir sonuçta ve gideni bekleyen kişi yaşar en çok bu durumun acısını.
   bu yaşanılası dünyada bir insanı sebepsiz sevmek kolay iş değildir,  sevdiğini kaybetmek o yüzden ölüm gelir biran için insana.
  gittiğinde terk edilmiş hissedeceksin kendini, dolaştığın sokaklarda çırılçıplakmışsın gibi hissedeceksin, kimse sana ne olduğunu sormayacak sen kimseye anlatamayacaksın ne olduğunu bir ömür gibi gelecek sana beklediğin her saniye, kavuşmak hasretiyle yanıp tutuşan yüreğine su dökmek istemeyeceksin, yediğin yemek tat vermeyecek yaptığın işten zevk alamayacaksın hiç bir gecenin senin için özel bir anlamı olmayacak, sırf bir dilek uğruna bütün gece bir yıldızın kayması için seyredeceksin gökyüzünü ama hiç bir yıldız kaymayacak sen baktığında gökyüzüne o gece...
     sen böyle sahip çıkacaksın sevgine işte, acısını yaşadığın her saniyeye inat mutlu günleri getirmeye çalışacaksın zihnine...bir istasyonda bekler gibi bekleyeceksin usanmadan bir an bile, sevginin büyüklüğünü tüm dünyaya olmasa bile kendi dünyana hissettireceksin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder