17 Mayıs 2012 Perşembe

Yaşamak o kadar da zor değil aslında...




Ölüm bana ne zaman nereden gelir bilemem ama bildiğim tek bir şey var o da illa bir gün karşılaşacağız onunla belki 1 hafta sonra belki 1 yıl sonra kim bilir belki 1 asır sonra J
Ölümden korkmak boşa bir çaba, o yüzden uyandırın yüreğinizin en diplerinden dışarı çıkmak için çırpınan isteklerinizi… Hayatı ertelemek büyük bir aptallıktır. Dünle bugününüzü birbirinden ayıran bir fark olmalı her zaman ve inanın bunu yaratmak o kadar zor değil… Çoğu insanın sessiz bir cafede kahvesini yudumlayıp kitap okumak gibi basit hayalleri var ama bunlar hayal değil gerçekleşmesi çok basit işler. Küçük hayalleri anlara sığdırmalıyız. Hedeflerimizi büyük hayaller süslemeli hem de kimsenin başaracağımıza inanamadığı hayaller. Bunu yapmak için inanın tek gereken şey sadece kıçımızı kaldırmak.

Şimdi ufakta olsa bugünü dünden ayıran bir fark yaratalım, hadi…

4 yorum:

  1. seni dinledim ve akşam için bişiler düşündüm bile :) keyfimi yerine getirdin yine, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. çilekler,kirazlar,kavunlar ,karpuzlar :)))
    bu aralar bunları bol bol yiyin dert mert kalmicak söz veriyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. bir arkadaşımın bloğunda gördüm yazılarını hatta bu yazını çok beğendim..hayal kurmak basit peşinden gitmek zor gelir hep insana...hayatı basitleştirerek yaşamasını sevenlerdenim,ne ölçüde başarabildiğim tartışılır:)

    YanıtlaSil