18 Haziran 2012 Pazartesi

KARAR SENİN



gerçekler hep sıkıcıdır.o yüzden hayaller kurarız durmadan ama bize hayal kurmayı bile yasak ettiler.bize sıkıcı bir dünya verdiler.kendi hayatlarımızı yaşarken toplum diye bir kavram vurdu başımıza sopasını sen böyle yapmamalısın şöyle yapmalısın diye zorla başka yollardan götürdü bizi fakat o yol bizim hayallerimizde ki yola hiç benzemiyordu.sonunda sıkıcı bir hayatın ortasında sıkışıp kaldık.ama yaşam devam ettiği sürece kalbinin son çarpıntısını duyuyorsan içinde hala bir çıkış yolu vardır demek ki...cevabı bende değil sende...ben doğaçlama yazarım hep oturup saatlerce düşünmem yazmam gereken cümleleri bu nedenle bu yazıyı daha anlamlı bitirmek için biraz yardım almak istedim bukowski'den :


-Ya düşlerinin peşine düşmeyi seçersin Ya da olanları kabullenmeyi. İyiliklerinle güçlenir, keşkelerinle tükenirsin. karar senin.


aslında anlatmak istediğim bu kadar basit ve artık karar senin.

19 yorum:

  1. bögle düsünüyorumda, gercekten karar bizimmi? yoksa bizim oldugna inandırdılar mı bizi. bilmiyorum. keskeler olmasada hep ilk Sanslarimiz tek Sanslarimiz oldugnu bilsek. Bilsek ikinci şansların olmadigni... Mevcut sandigmiz ikinci şansların herzaman yeni sanslar oldugnu bilsek. Ikinci şans yoktur. Kacirilan ve olursa yepyeni olan şanslar vardir - Ögle umulur! Üstad ne dogru söglemis. Keskeler Tüketir. Keskeler olmayan Umutlu Zamanlara.

    YanıtlaSil
  2. ''yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim, öfkem yaşayamadıklarıma''
    diyeyim o zaman:)

    YanıtlaSil
  3. hareket etmeyenler zincirlerini farkedemezler..

    Tam benlik konu..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,beşinci ayın on dördünde bir mesaj bırakmışsınız sayfama.Orada blogu ekleyemediğinizden bahsetmişsiniz.Linki kopyalayıp gönderiyorum.
    Olur ya elim sihirlidir belki de :))
    http://sokakkz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Excellent web site you have got here.. It's difficult to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate people like you! Take care!!

    Here is my web-site ... horoskooppi ()

    YanıtlaSil
  6. I discovered your site on http://cnbrkdmr.blogspot.com/ and I'm extremely grateful I have. I feel as though you're reading my mind right now.
    You come across as knowing a great deal concerning this, as if you published the book on it or something.

    I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but
    other than that, this is great blog. I will undoubtedly be back.


    Here is my blog post - compare car insurance uk - www.serdarmoralioglu.com -

    YanıtlaSil
  7. neden artık yazmıyosun?

    YanıtlaSil
  8. paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. Cinsel Sohbet Sohbet ve chat yapmanızı kolay ve güvenli hale getiren sohbet odaları, sorunsuz ve kesintisiz mobil sohbet siteleri ile arkadaşlık ve yeni kişilerle tanışma imkanı.

    Gabile Sohbet android uyumlu dokunmatik ekran akıllı cep telefonları, tablet, ipad, iphone gibi Mobil cihazlarla tek bir tıkla Mobil Sohbet’e katılabilırsıniz.

    YanıtlaSil
  10. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 84ffc54a15b953494595443ecaaaa4d8
    website kurma
    website kurma
    sms onay

    YanıtlaSil
  11. Thank you for your explanation, very good content. 24994ba337f1a178887406d6f9a3435e
    define dedektörü

    YanıtlaSil